Energetische B
ehandelingen

Voor natuurlijke balans

Magnetiseren

Magnetiseren is een genezingsmethode dat al in de 'oudheid' werd toegepast, en waarmee nu nog onverklaarbare resultaten worden behaald.

Magnetiseren is het op liefdevolle wijze doorgeven van energie wat door veel magnetiseurs vanuit hun gevoel of intuïtie gedaan wordt en de handen voeren het uit. 

Op deze manier activeert het lichaam zichzelf om te genezen en klachten op te heffen. Er zijn ook magnetiseurs zoals ik die over andere paranormale vermogens beschikken zoals heldervoelen. Deze inzichten worden ook tijdens een behandeling gebruikt. De energie wordt gebundeld en kent geen tijd en ruimte. Het gaat daar heen, waar het lichaam het nodig heeft. Het kan rechtstreeks bij de cliënt door handoplegging.
Magnetiseren is bijv. ideaal bij het opruimen van blokkades. Magnetiseren

Blokkades

Blokkades zijn problemen en gevoelens die niet zomaar kunnen worden opgelost. Deze gaan dan 'vastzitten' in het lichaam, waardoor men allerlei klachten kunnen krijgen. Uiteindelijk kan een blokkade leiden tot een trauma. Een magnetiseur kan samen met u blokkades weghalen. Samen, want het is wenselijk dat u er ook aan meewerkt. Bij de één zal het sneller gaan dan bij de ander.

Uiteraard kan men verder met bijna alle klachten bij mij komen. Hierbij kunt u denken aan lichamelijke en psychische klachten, het verminderen van chronische pijnen, enz. 

Voor een goed resultaat zullen er vaak meerdere behandelingen noodzakelijk zijn. Het kan voorkomen dat klachten na een behandeling iets verergeren (dit komt echter zelden voor). Weet dat het lichaam reageert zoals het dat op dat moment vraagt. Indien dit toch mocht voorkomen, weet dan, dat het daarna zeker beter gaat.