Energetische B
ehandelingen

Voor natuurlijke balans

Hoofdpijnbehandeling

 

Bijna iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Soms duurt het heel kort, maar er zijn ook mensen die bijna voortdurend hoofdpijn hebben. Er zijn veel soorten hoofdpijn. De twee meest voorkomende soorten zijn spanningshoofdpijn en migraine.

Vaak last van hoofdpijn? Je bent niet de enige. Hoofdpijn shoofdpijnbehandelingtaat bovenaan in de top tien van gezondheidsklachten.  Er kunnen allerlei oorzaken zijn. Die oorzaken hebben waarschijnlijk gemeen dat ze zorgen voor overprikkeling van een belangrijke zenuw, de driekoppige hersenzenuw. Een van de drie koppen van de zenuw loopt over het hoofd langs de oogkas, de andere koppen gaan naar de beide kaken. Achter het oog ligt een zenuwknoop. De zenuw kan bijvoorbeeld worden geprikkeld door een (verwijd) bloedvat dat ertegenaan ligt.

Anya's hoofdpijnbehandeling
De eerste behandeling bestaat uit het voorzichtig aftasten van de voet zodat ik via de reflexen ontdek waar onbalans in het lichaam is, en de mogelijke oorzaak van de klacht vind.
Daarna volgt een ontspannende voetmassage.

Vervolgens gaan we samen praten over wat voor type mens je bent en ook gewoontes als roken veel koffie drinken of alcohol, stress komen aan de orde.
Ook is het van belang dat je zo veel mogelijk informatie  over de klacht geeft om een zo compleet mogelijk plaatje te krijgen.  

De tweede en volgende behandelingen bestaan uit een speciaal voor de client gemaakt behandelingsplan waarbij in ieder geval een voetreflex behandeling wordt gegeven en aanvullend Quantum Touch, magnetiseren en Reiki aan bod komen afhankelijk van het type hoofdpijn/migraine klacht.  

Wanneer u meer info wilt kunt u mailen of bellen. 

  

We kennen verschillende soorten hoofdpijn: 

  

spanningshoofdpijn   

hormonale hoofdpijn    

clusterhoofdpijn    

hoofdpijn door hoge bloeddruk      

hoofdpijn door hersenschudding      

hoofdpijn door TL of LED verlichting    

hoofdpijn door verdriet    

hoofdpijn door spierspanningen      

hoofdpijn door whiplash    

hoofdpijn door stress/burn out      

      

migraine    

weekendmigraine    

auramigraine    

hormonale migraine   

 

Ben een man van 45 jaar, en helaas meer dan 10 jaar last van clusterhoofdpijn.
Na jarenlang alles geprobeerd te hebben, en tijdens weer een lange en heftige periode clusterhoofdpijn  (begin september tot eind november 2010) toch maar weer eens gekeken naar alternatieve methodes.  Je bent hopeloos en gaat toch maar weer op zoek. Plots uitgekomen bij voetreflex ! De behandeling van Anya is op zich zijn voor  mij al heerlijk ontspannend, tel daar bij op dat ik van november 2010 tot op heden(december 2011) geen clusterhoofdpijn meer heb gehad !!  Voor mij een heerlijke behandeling en zoals gezegd
tot nu toe  geen clusterhoofdpijn meer ! Blijf voorlopig naar Anya gaan voor onderhoud en dat is echt geen straf ! Anya bedankt !
Hellendoorn , man 45 jaar

"Ik ben Jenneken, 50 jaar. Sinds mijn 12de heb ik al hoofdpijn. Ik hoorde via een collega van mij over Anya. Ik had elke dag hoofdpijn en gebruikte gemiddeld 3 asprines per dag. Toen ik dit hoorde van mijn collega, dacht ik zou dat wel wat voor mij zijn? Toch maar eens een afspraak gemaakt...
Nu 4 à 5 behandelingen verder heb ik NIKS geen asprines meer nodig. Ik heb heel af en toe nog een keer een zeer hoofd maar niet noemenswaardig.

Anya bedankt dat je mij zo goed hebt geholpen! "

"Na wel 40 jaren hoofdpijn te hebben gehad, kwam ik via via in aanraking met de S.T.E.R. therapie. Vanaf vorig jaar februari ben ik bij Anja onder behandeling om van mijn hoofdpijn af te komen. Een rit vanuit mijn woonplaats Groenlo naar Nijverdal, had ik er graag voor over. Nu, na ongeveer 10  keer bij haar te zijn geweest, ben ik zo goed als hoofdpijn vrij. De afspraak met haar is, nu te stoppen en kijken hoe zich e.e.a. verder ontwikkeld. Komt mijn hoofdpijn terug, dan is een afspraak met Anja gauw gemaakt. Anja, hartelijk bedankt voor de wijze waarop je me behandeld hebt."

Een “patiënt” uit Groenlo.