Energetische B
ehandelingen

Voor natuurlijke balans

Anya's behandeling

Dit is een behandeling die bestaat uit een combinatie van: Ster- voetreflex, Quantum Touch, Magnetiseren, Reiki en soms ook triggerpoint of E.F.T.  

Hoe die behandeling er uit ziet wordt bepaald aan de hand van de informatie van de cliënt en de informatie die ik voel bij de cliënt, alsmede door mijn intuïtie. Het is een unieke op de cliënt afgestemde behandeling. 

De cliënt ontvangt een behandeling die voor zijn/haar gehele welzijn zorgt. Ook krijgt de  cliënt inzicht waardoor de klachten zijn ontstaan en ook voorkomen kunnen worden. Hierdoor wordt niet alleen de klacht behandeld maar de totale mens! Anya's behandeling; ster-therapie, reiki, magnetiseren, Quantum Touch

Ook geef ik soms metamorfose-behandelingen die heel heilzaam werken bij het verwerken van (oude) emoties na trauma’s, ernstige ziekten, of psychische klachten. Maar het werkt ook bij hormonale klachten of gewoon voor ontspanning. Deze methode is ook te gebruiken bij mensen in een terminaal stadium. Ook werkt het goed bij mensen die geen harmonieuze relatie met hun ouders hebben, vooral dochter/moeder relaties. 

Het wordt ook wel prenataal therapie genoemd, omdat blokkades die in de zwangerschap zijn ontstaan losgelaten worden, zodat de energie weer vrij kan stromen.

Klik op een van de kleine foto's voor een vergroting